• 1878

  1878

  Bila jednom jedna mala ljekarna u Firenzi…

  Henry Roberts otkriva formulu Boro-Talcum: tko zna, da li je mogao zamisliti da će taj bijeli prah maziti kožu Talijana narednih 5 generacija ?

 • 1904

  1904

  Čista nostalgija

  Borotalco je zapakiran u prepoznatljivu zelenu limenku i postaje dio svakodnevice svih Talijana. Svatko od nas nosi sjećanje na tu legendarnu ambalažu, zar ne? Pravi mali izvor emocija i uspomena.

 • 1915

  1915

  Borotalco je za cijelu obitelj.

  Sjećate li se legendarnih Borotalco oglasa? Oglasi iz tih godina nam pokazuju da je Borotalco oduvijek bio prepoznat i cijenjen zbog svih svojih vrlina. On je idealan za muškarce poslije brijanja, nježan puder za nju te osvježavajući i umirujući puder za djecu. Prema tome, kao i danas, Borotalco ima mnogo načina upotrebe.

 • 1929

  1929

  Jedinstven i neponovljiv

  Tijekom godina, bilo je mnogo pokušaja imitacije ovog velikog uspjeha, ali na kraju krajeva ostaje činjenica: Ako nije Roberts, nije Borotalco, zar ne ?

 • 1957

  1929

  A poslije igre, svi na spavanje!

  No, prije toga pogledaj legendarni video Borotalco na YouTube-u.

 • 90tih godina

  90er Jahre

  Početak proizvodnje linije Borotalco.

  Od sada je miris Borotalca uvijek s tobom, zahvaljujući tekućim sapunima, tvrdim sapunima, dezodoransima, gelovima za tuširanje i kupkama. Želim i ja jedan Borotalco!

 • 1999-2003

  1999-2003

  Mikrotalk

  Zahvaljujući novim dezodoransima s prirodnim mikrotalkom, mnoge obitelji u Italiji mogu napokon reći...«Stop znoju!«

 • 2004

  2004

  100 godina Borotalca.

  Borotalco slavi rođendan izložbom koja nas podsjeća da vrijeme prolazi, a veliki brendovi ostaju i traju! Nove linije Borotalca uvijek nastoje zadovoljiti potrebe i želje svih ljudi: A ti, koji je tvoj Borotalco?

 • 2009

  2004

  Milijun razloga zašto koristiti Borotalco.

  Znojenje je konačno poraženo zahvaljujući novim dezodoransima Dry Power. Milijun čestica mikrotalka omogućuje dugotrajni učinak koji traje 48 sati. Borotalco je uvijek uz tebe, čak i kod najvećih izazova.

 • 2011

  2011

  Sretan rođendan Italija!

  2011
  Italija slavi 150 godina, a Borotalco, koji je rastao s njom, dio je talijanske povijesti. Dođi i ti u Torino slaviti s nama. Nakon svega, u mirisu Borotalca je i dio nas. Jučer, kao i danas, svi smo mi na neki način utjecali i utječemo na Borotalco, a on oduvijek dijeli s nama naše emocije brigom o našoj koži.

Saznajte više o povijesti Borotalca.

Što je Borotalco?

Najbolji puder za kožu djece i odraslih.

više

Mikrotalk, višestruka učinkovitost

Ekskluzivna formula s mikrotalkom pruža dvostruku učinkovitost.

Otkrijte više »