Mikrotalk

microtalco-bg-text-0.pngPuder Borotalco

Puder Borotalco se proizvodi iz najfinijeg talka iz talijanske pokrajine Torina, a smatra se jednim od najčišćih  prirodnih  minerala  na svijetu.

Puder Borotalco može se pohvaliti sljedećim značajkama:

 • Upija

  Prah Borotalca stvara ugodan osjećaj suhoće i blagostanja cijelog tijela. Laboratorijski testovi pokazuju da puder Borotalca dobro upija vlagu kao i izlučevine kože zahvaćene seborejom. Borotalco je višenamjenski proizvod prikladan za velike i male. Nakon kupke, tuširanja ili prilikom promjene pelena. Pomaže održati kožu suhom duže vrijeme, upijajući prekomjernu vlagu koja se stvara u naborima kože i ispod pazuha.

 • Umiruje

  Svakodnevna uporaba pudera za tijelo Borotalco, pomaže u sprečavanju crvenila i upala koje nastaju zbog trenja u naborima kože, kao i u slučajevima dužeg kontakta s mokrom pelenom. Upotreba pudera Borotalco stvara na koži zaštitu od trenja. Zahvaljujući svojoj strukturi, zaštitni sloj pudera doprinosi prevenciji i ublažavanju svrbeža i osjećaja pečenja koji su česti kod novorođenčadi.

 • Osvježava i čini kožu baršunastom

  Prilikom visokih temperatura, često se javljaju iritacije kože. Dovoljno je malo pudera Borotalco koji upija vlagu na koži, stvarajući osjećaj ugode, dok koža ostaje suha, meka, baršunasta i mirisna.

 

microtalco-img-2-12_r2_c2_0.jpg

Dezodoransi Borotalco

Borotalco je antiperspirant koji uz pomoć mikrotalka učinkovito upija znoj.

Mikrotalk je rezultat  obrade talka, jednog od najčišćih prirodnih minerala na svijetu. Mikrotalk se dobiva posebnom obradom koja stara najfiniji prah.

Borotalco je učinkovit dva puta:

microtalco-img-2-21.jpg

Antiperspirant + mikrotalk*

 • 48-satna zaštita
 • Antibakterijsko djelovanje
 • Efikasniji učinak zbog veće apsorpcije znoja

Miris Borotalca

 • Univerzalni miris za nju i njega

*Vapo dezodoransi ne sadrže Mikrotalk